Vragen 
die veel

gesteld
worden

Vragen
die veel
gesteld
worden
Ik heb een coach nodig. Wat moet ik doen?

Als je op zoek bent naar een coach op maat dan kun je via je werkgever een coupon ontvangen. Hiermee kun je inloggen en beantwoord je een aantal vragen. Vervolgens wordt er aan de hand van jouw antwoorden een selectie gemaakt. Je kiest de coach die je het meeste aanspreekt. De coach neemt per e-mail contact met je op om een eerste afspraak in te plannen. 

Hoe weet ik of de coach die ik heb gekozen beschikbaar is?

Als je een coach hebt gekozen dan is de coach beschikbaar voor jou. Het is in het systeem zo ingeregeld dat coaches die tijdelijk niet beschikbaar zijn, niet zichtbaar naar voren komen.

Ik heb geen werkgever, maar wil graag een coach kiezen. Wat nu?

Wat goed dat je in jezelf wilt investeren. Ook als je geen werkgever hebt kun je uiteraard een coach op maat kiezen van Kies je Coaching. Stuur een bericht naar info@kiesjecoaching.nl Dan nemen wij zo spoedig mogelijk (binnen 48 uur) contact met je op. 

Wat voor coaches zijn er aangesloten bij Kies je Coaching?

Alle aangesloten coaches zijn geselecteerd op basis van vooraf gestelde criteria. Niet zomaar elke coach kan zich dus aansluiten. De coachvragen waar een coach op aansluit zijn divers. Denk aan zowel privé als werk-gerelateerde issues. Het maakt niet uit waar je mogelijk op vastloopt. Sterker nog; je hoeft niet te zijn vastgelopen om een coach te kiezen. 

Ik ben coach en ik wil me aansluiten. Wat moet ik doen?

Wat leuk dat je interesse hebt in Kies je Coaching! Je mag een bericht sturen naar info@kiesjecoaching.nl. Wij nemen dan contact met je op. Het is goed om te weten dat we een selectieprocedure hanteren waar we ons aan houden. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie.   

Mijn vraag staat er niet tussen.

Staat jouw vraag er niet bij? neem dan gerust contact met ons op door een bericht te sturen naar: info@kiesjecoaching.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

...Hier komt t.z.t. vast nog een vraag te staan...
...Hier komt t.z.t. vast nog een vraag te staan...
...Hier komt t.z.t. vast nog een vraag te staan...